Автор: Сашо Мицков

1 8 9 10100 / 100 НАПИСИ
COVID 19 and the Role of Internal Audit

COVID 19 and the Role of Internal Audit

Почитувани членови, Во времето на пандемијата КОВИД 19, кога сите сегменти на бизнисот се засегнати, улогата на Внатрешната Ревизија е флексибилна [...]
Етика / Измами COVID 26 Jуни 2020

Етика / Измами COVID 26 Jуни 2020

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизор [...]
IIA Turkey

IIA Turkey

Почитувани членови,   Здружението на внатрешни ревизори на Р.С Македонија (IIA North Macedonia) членка на Глобалниот Институт на внатрешни [...]
OnLine Обуки

OnLine Обуки

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизо [...]
Web обуки на the IIA

Web обуки на the IIA

Почитувани, Здружението на внатрешни ревизори Ве охрабрува ова време на само-изолација да го искористите најдоборо што можете. Надградете го своет [...]
Корона Вирус – место и улога на внатрешниот ревизор

Корона Вирус – место и улога на внатрешниот ревизор

Следејќи ги актуелнита збиднувања Здружението на внатрешните ревизори Ви препорачува да го погледата следниов текст на Меѓународниот Институт а се одн [...]

Здружението на внатрешните ревизори ja најавува обуката за Комуникациски вештини - РЕВИДИРАЈ СЕ СЕБЕ СИ! Целта на обуката и работилниците од ово [...]
ЕЦИИА (ECIIA) Анализа

ЕЦИИА (ECIIA) Анализа

Почитувани, Во насока на заложбата на Здружението за редовно информирирање на своите членови за интересни и актуелни  теми на следниот линк може д [...]
Специјалистички студии за Внатрешна ревизија

Специјалистички студии за Внатрешна ревизија

Почитувани членови, Здружението на внатрешните ревизори на Република Македонија и Економски Факултет Св. "Kирил и Методија",  во соработка со IIA G [...]
Тренинг –  Fraud investigation и Предизвици во ИТ Ревизијата, 08.11.2019

Тренинг – Fraud investigation и Предизвици во ИТ Ревизијата, 08.11.2019

Здружението на внатрешните ревизори Ви ги најавува обуките -  “Истрага за измама: совети и опасности” и “Примената и предизвиците на новите технологии [...]
1 8 9 10100 / 100 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.