Нова on-line обука

ПочетнаАктуелноВести

Нова on-line обука

Почитувани членови,

Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line  обуки на 18.12.2020 кои може да ги следите преку Интернет:

  • Примена на моделот на “ТРИ ЛИНИИ”
  • Обезбедување на соодветни ревизорски докази

Повеќе за самиот настан на следниот линк.

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари