-Обуки

1 2 3 10 / 30 НАПИСИ
Надворешна проценка на квалитет на функцијата Внатрешна Ревизија

Надворешна проценка на квалитет на функцијата Внатрешна Ревизија

23 и 24ти Септември 6 Часа Континуелна настава-CPE -Дали знаете дека спроведување на Надворешна проценка на квалитет на Функцијата Внатрешна Ревизиј [...]
Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Почитувани членови, Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 14.06 и 15.06 2021 кои може да ги [...]
Информација за нови обуки

Информација за нови обуки

Почитувани членови, Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 27.05 и 278.05.2021 кои може да г [...]
1 2 3 10 / 30 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.