Меѓународна конференција во организација на the IIA Bulgariа

ПочетнаАктуелно

Меѓународна конференција во организација на the IIA Bulgariа

Почитувани,

На следниве линкови може да дознаете повеќе за престојната меѓународна конференција во организација на the IIA Bulgariа, закажана за 19 и 20 Ноември 2020:

https://aiam.org.mk/download/AGENDA.pdf

Регистрација на настанот на следниот линк.

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари