-Актуелно

1 2 3 11 10 / 107 НАПИСИ

Бесплатен вебинар: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија – Предложени промени и јавна расправа“ 05/11/2023

Почитувани членови, IIA BIH организира БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија - Предлог измени и јавна дискусија“ 11.05 [...]

IIA SLOVENIA – 12. INTERNATIONAL CONFERENCE: BACK TO THE FUTURE

Почитувани членови, IIA Словенија организира 12-та хибридна меѓународна конференција, која ќе се одржи во прекрасниот Блед, во Гранд Хотел Топлице [...]

IIA Croatia 12th International Conference of Internal Auditors

Почитувани, IIA Croatia организира конференција во Умаг, Хрватска од 22ри до 24ти март 2023 година.. Повеќе информации на следниов линк: http [...]
1 2 3 11 10 / 107 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.