Конференција во организација на Тhe IIA Turkey

ПочетнаАктуелноВести

Конференција во организација на Тhe IIA Turkey

Почитувани,

На следниот линк може да дознаете повеќе за престојната меѓународна конференција во организација на the IIA Turkey, закажана за 16 и 17 Декември:

https://aiam.org.mk/download/INTERNATIONAL 24. TURKEY INTERNAL AUDIT CON.pdf

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари