IIA Turkey

IIA Turkey

Почитувани членови,

 

Здружението на внатрешни ревизори на Р.С Македонија (IIA North Macedonia) членка на Глобалниот Институт на внатрешни ревизори (IIA Global)  е покането да учествува на Меѓународниот Академски Форум 2020 кој е организиран од страна на IIA Turkey.

Нашите членови и академските организации со кои што соработуваме може да бидат дел од овој настан кој ќе се одржи на 29.05.2020 год. со почеток во 09.30 часот.

Овој настан беше планиран да се одржи во Солун, Грција но заради тековната ситација со пандемијата COVID 19, ќе се одржи on-line.

Во прилог е линкот на кој што може да ја разгледате програмата, темите, предавачите и се она што ве интересира за овој настан.

INTERNATİONAL ACADEMİC FORUM 2020

За Регистрација пратете ни ги следниве податоци најдоцна до утре 28.05, 13:00 часот за да добиете линк за настанот:

Име и Презиме

Организација

Позиција

Е-mail (го оставате емаилот со кој ќе се приклучите)

 

Благодарни сме однапред за вашето учество на настанот.

Благодариме,

Секогаш Ваше

Здружение на Внатрешни Ревизори на Р.С Македонија

IIA North Macedonia

Imidlertid er fremskridt med at udrydde dette potentiale blevet annulleret af et ubarmhjertigt indeholdt højere problem: deres funktion kan ikke undersøges godt in vitro. cialis pris apotek Arakidonisk regenerering ødelægges også af livmoderen på grund af cyclooxygenase-aktivitet, hvilket fører til dannelsen af rovdyr, prostacycliner og thromboxaner.

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.