Виртуелни настани the IIA Bulgaria

ПочетнаАктуелно

Виртуелни настани the IIA Bulgaria

Почитувани,

На следниве линкови може да се  информирате за престојните настани во организација на the IIA Bulgaria:

https://aiam.org.mk/download/Info Form_03.12.2020-ENG.pdf

Регистрација на следниот линк.

 

https://aiam.org.mk/download/Info Form_04.12.2020-ENG.pdf

Регистрација на следниот линк.

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

 

Коментари