Информација за меѓународна конференција – the IIA Greece

ПочетнаАктуелно

Информација за меѓународна конференција – the IIA Greece

Почитувани,

 

На следниве линкови може да дознаете повеќе за престојната меѓународна конференција во организација на the IIA Greece.

https://aiam.org.mk/download/5th_Flyer_2020_ENG.pdf

https://aiam.org.mk/download/ALL_CVs.pdf

Регистрација на настанот:  https://aiam.org.mk/download/Registration_2020_ENG.pdf

 

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

 

Коментари