-Обуки

1 2 3 433 / 33 НАПИСИ
Програма за обуки и настани во 2018 година

Програма за обуки и настани во 2018 година

Здружението на внатрешни ревизори на Македонија за своите членови и слушатели ја подготви следната програма за обуки за 2018 година: 1. FINANCIAL A [...]
IFRS, Financial Statements & Accounting for Internal Auditors

IFRS, Financial Statements & Accounting for Internal Auditors

Во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Македонија, на 12.02.2018 година се одржа обука на тема"IFRS, Financial Statements & Accou [...]
31 Март2017 – ОБУКА “Fraud DETECTION”

31 Март2017 – ОБУКА “Fraud DETECTION”

Детекцијата на измама е актуелна и корисна тема, применлива во многу индустрии, организации, банкарски и финансиски сектор, осигурување, јавен сектор [...]
1 2 3 433 / 33 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.