IIA Montenegro конференција – Напредна интерна ревизија: Координација, сигурност  и уверување

IIA Montenegro конференција – Напредна интерна ревизија: Координација, сигурност и уверување

IIA Montenegro организира конференција со наслов – ,,Napredna Interna Revizija – Koordinacija, pouzdanost & uvjeravanje” која ќе се одржи на 04 Октомври 2019 година.

 

Повеќе информации на следниот линк:

http://iircg.co.me/2019/program.html

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.