Агенда за конференцијата на 25-26 Октомври 2018 година: Идни предизвици на Внатрешната Ревизија

Агенда за конференцијата на 25-26 Октомври 2018 година: Идни предизвици на Внатрешната Ревизија

SAVE THE DATE!

 

Пријавете се и учествувајте на

4та конференција организирана од
Здружението на Внатрешни ревизори на Македонија

 

ИДНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА ВНАТРЕШНАТА РЕВИЗИЈА

Where Governance & Risk Management Align for Impact

 

Искористете ја можноста за стекнување нови знаења и актуелни од областите како дигитализација, иновативност, IFRS, економичност, ефикасност и ефективност!

 

Локација: Хотел Александар Палас – Скопје

Датум : 25 и 26 октомври, 2018

 

Повеќе од 20 исклучителни Предавачи ќе го споделат своето практично искуство

во областите на организациско управување, менаџмент со ризици и контролни процеси.

Иднината со која се соочуваме е неизвесна. Победничките организации во следната деценија ќе се соочат со неопходноста да ги преиспитаат

своите навики со кои обезбедуваа успех во минатото и да спроведат нови храбри

модели за врвно управување и функционална контрола обезбедувајки потврда за својата исклучителност уште еднаш

Агенда:

https://drive.google.com/file/d/1uWq1abdVlU5CkthCQDgXd_F3QSPF0Cqy/view?usp=sharing

Леток
https://aiam.org.mk/download/

English version:
https://aiam.org.mk/download/

 

За повеќе информации, слободно контактирајте на:

075 233 448 или 071 278 276

contact@aiam.org.mk или conference@aiam.org.mk

www.aiam.org.mk

Спонзорирано од:

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.