-Едукација

1 2 3 4 5 6 30 / 51 НАПИСИ

Презентации од Годишната Конференција 2021

Содржината е само за корисници кои се членови на ЗВРРСМ. Доколку си член, кликни овде. [...]
Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Почитувани членови, Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 14.06 и 15.06 2021 кои може да ги [...]
Информација за нови обуки

Информација за нови обуки

Почитувани членови, Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 27.05 и 278.05.2021 кои може да г [...]
OnLine Обуки

OnLine Обуки

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизо [...]
1 2 3 4 5 6 30 / 51 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.