-Едукација

1 4 5 651 / 51 НАПИСИ
Ново издание на списанието на IIA Global- “Global Perspectives and Insights”

Ново издание на списанието на IIA Global- “Global Perspectives and Insights”

Почитувани членови, На следниот линк информирајте се за новините во внатрешната ревизија, како и за ризиците со кои се соочуваат раководителите на [...]
1 4 5 651 / 51 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.