Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Почитувани членови,

Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 14.06 и 15.06 2021 кои може да ги следите преку Интернет:

 

Тема 1: Измами – практичен водич во делот на контроли за превенција и детекција на измамите


Тема 2: Ревизорски постапки во делот на приватноста и заштита на личните податоци како предизвик на Ревизорите

Искористете ја оваа несекојдневна можност да слушнете навистина интересни предавачи со големо интернациoнално искуство за овие актуелни теми, по исклучително поволна цена.

Повеќе за самиот настан на следниот линк:

https://aiam.org.mk/download/obuka juni.jpg

Ве очекуваме.

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.