-Едукација

1 2 3 4 6 20 / 51 НАПИСИ

Бесплатен вебинар: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија – Предложени промени и јавна расправа“ 05/11/2023

Почитувани членови, IIA BIH организира БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија - Предлог измени и јавна дискусија“ 11.05 [...]
БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ – МОРАЛЕН КОМПАС НА ВНАТРЕШНИТЕ РЕВИЗОРИ

БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ – МОРАЛЕН КОМПАС НА ВНАТРЕШНИТЕ РЕВИЗОРИ

Презентацијата од предавањето може да ја преземете на следниов линк. [...]
1 2 3 4 6 20 / 51 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.