Информација за нови обуки

Информација за нови обуки

Почитувани членови,

Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 27.05 и 278.05.2021 кои може да ги следите преку Интернет:

Тема 1: Култура на Внатрешна Ревизија / Етика – меки нешта со големо влијание


Тема 2:
Детален преглед на ризик од измами – практичен водич за спречување измами и контроли за нивно отктривање

 

овеќе за самиот настан на следниот линк: https://aiam.org.mk/download/obuka.jpg

 

Ве очекуваме.

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.