-Актуелно

1 2 3 4 5 13 30 / 124 НАПИСИ

IIA SLOVENIA – 12. INTERNATIONAL CONFERENCE: BACK TO THE FUTURE

Почитувани членови, IIA Словенија организира 12-та хибридна меѓународна конференција, која ќе се одржи во прекрасниот Блед, во Гранд Хотел Топлице [...]

IIA Croatia 12th International Conference of Internal Auditors

Почитувани, IIA Croatia организира конференција во Умаг, Хрватска од 22ри до 24ти март 2023 година.. Повеќе информации на следниов линк: http [...]
БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ – МОРАЛЕН КОМПАС НА ВНАТРЕШНИТЕ РЕВИЗОРИ

БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ – МОРАЛЕН КОМПАС НА ВНАТРЕШНИТЕ РЕВИЗОРИ

Презентацијата од предавањето може да ја преземете на следниов линк. [...]
1 2 3 4 5 13 30 / 124 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.