-Актуелно

1 2 3 4 13 20 / 124 НАПИСИ

Заштитено: Презентации – IIA Годишна Конференција 2023 “Зад кормилото на ревизијата”

2023Ohrid10 Prezentacija-SLavko Rakocevic 6. Ara Chalabyan Presentation 2023 IIA-NM Conference 5. Благица Шорева Охрид 28.09 5. Благица Шо [...]

Годишна конференција 2023 на Здружението на Внатрешна Ревзија Србија

Почитувани, на следниот линк може да дознаете повеќе за Годишна конференција на Здружението на Внатрешна Ревзија Србија за 2023 година. https:// [...]

Бесплатен вебинар: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија – Предложени промени и јавна расправа“ 05/11/2023

Почитувани членови, IIA BIH организира БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија - Предлог измени и јавна дискусија“ 11.05 [...]
1 2 3 4 13 20 / 124 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.