IIA SLOVENIA – 12. INTERNATIONAL CONFERENCE: BACK TO THE FUTURE

Почитувани членови,

IIA Словенија организира 12-та хибридна меѓународна конференција, која
ќе се одржи во прекрасниот Блед, во Гранд Хотел Топлице (ќе се одржи и
виртуелно преку ZOOM) на 18-ти и 19-ти мај.

– Котизацијата за учество за нашите членови е 200 евра.

Повеќе информации за конференцијата може да се најдат на линкот: https://www.iia.si/iia-slovenia-2023-conference/

Секое Добро!
IIA North MacedoniaINVITATION FOR MEMBERS IIA

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.