-Обуки

1 2 3 10 / 25 НАПИСИ
Нова on-line обука

Нова on-line обука

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизор [...]
Виртуелни настани the IIA Bulgaria

Виртуелни настани the IIA Bulgaria

Почитувани, На следниве линкови може да се  информирате за престојните настани во организација на the IIA Bulgaria: https://aiam.org.mk/download [...]
Меѓународна конференција во организација на the IIA Bulgariа

Меѓународна конференција во организација на the IIA Bulgariа

Почитувани, На следниве линкови може да дознаете повеќе за престојната меѓународна конференција во организација на the IIA Bulgariа, закажана за 19 [...]
“Предизвици и перспективи на ревизорската професија”

“Предизвици и перспективи на ревизорската професија”

Почитувани, Согласно Меморандумот за Заедничка соработка помеѓу Здружението на внатрешните ревизори на Република С.Македонија (ЗВРРСМ) со Институто [...]
Етика / Измами COVID 26 Jуни 2020

Етика / Измами COVID 26 Jуни 2020

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизор [...]
OnLine Обуки

OnLine Обуки

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизо [...]
Web обуки на the IIA

Web обуки на the IIA

Почитувани, Здружението на внатрешни ревизори Ве охрабрува ова време на само-изолација да го искористите најдоборо што можете. Надградете го своет [...]

Здружението на внатрешните ревизори ja најавува обуката за Комуникациски вештини - РЕВИДИРАЈ СЕ СЕБЕ СИ! Целта на обуката и работилниците од ово [...]
Специјалистички студии за Внатрешна ревизија

Специјалистички студии за Внатрешна ревизија

Почитувани членови, Здружението на внатрешните ревизори на Република Македонија и Економски Факултет Св. "Kирил и Методија",  во соработка со IIA G [...]
Тренинг –  Fraud investigation и Предизвици во ИТ Ревизијата, 08.11.2019

Тренинг – Fraud investigation и Предизвици во ИТ Ревизијата, 08.11.2019

Здружението на внатрешните ревизори Ви ги најавува обуките -  “Истрага за измама: совети и опасности” и “Примената и предизвиците на новите технологии [...]
1 2 3 10 / 25 НАПИСИ