-Обуки

1 218 / 18 НАПИСИ
Агенда за конференцијата на 25-26 Октомври 2018 година: Идни предизвици на Внатрешната Ревизија

Агенда за конференцијата на 25-26 Октомври 2018 година: Идни предизвици на Внатрешната Ревизија

SAVE THE DATE!   Пријавете се и учествувајте на 4та конференција организирана од Здружението на Внатрешни ревизори на Македонија &nb ...
Дводневна обука на тема – Quality Assessment на 14-15 Ноември 2018 година, Грција

Дводневна обука на тема – Quality Assessment на 14-15 Ноември 2018 година, Грција

IIA Грција ве поканува на дводневна обука на тема - Quality Assessment кој ќе се одржи на 14-15 Ноември 2018 година Овој тренинг ќе ви овозможи да ...
“GOVERNANCE RISK MANAGEMENT AND CONTROL”-“Управување, Менаџмент на ризици и контролни процеси”

“GOVERNANCE RISK MANAGEMENT AND CONTROL”-“Управување, Менаџмент на ризици и контролни процеси”

Здружението на внатрешни ревизори на 29.06.2018 година организираше обука на тема "Управување, Менаџмент на ризици и контролни процеси". Во рамките на ...
Обука на тема “FRAUD DETERRENCE AND INCIDENCE RESPONSE” / “Одвраќање на измами и одговор кон инциденти”.

Обука на тема “FRAUD DETERRENCE AND INCIDENCE RESPONSE” / “Одвраќање на измами и одговор кон инциденти”.

На 01 Јуни 2018 година(петок), на МИТ Универзитетот, се одржа обука на тема: "Одвраќање на измами и одговор кон инциденти" Специјални предавачи на об ...
Тренинг на тема заштита и здравје при работа и Факторинг 27 Април 2018 година

Тренинг на тема заштита и здравје при работа и Факторинг 27 Април 2018 година

Здружението на внатрешни ревизори, на 27 Април 2018 година, одржа еднодневен тренинг на 2 актуелни теми: Заштита и здравје при работа и Факторинг ...
Програма за обуки и настани во 2018 година

Програма за обуки и настани во 2018 година

Здружението на внатрешни ревизори на Македонија за своите членови и слушатели ја подготви следната програма за обуки за 2018 година: 1. FINANCIAL A ...
IFRS, Financial Statements & Accounting for Internal Auditors

IFRS, Financial Statements & Accounting for Internal Auditors

Во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Македонија, на 12.02.2018 година се одржа обука на тема"IFRS, Financial Statements & Accou ...
31 Март2017 – ОБУКА “Fraud DETECTION”

31 Март2017 – ОБУКА “Fraud DETECTION”

Детекцијата на измама е актуелна и корисна тема, применлива во многу индустрии, организации, банкарски и финансиски сектор, осигурување, јавен сектор ...
1 218 / 18 НАПИСИ