Автор: Сашо Мицков

1 2 3 4 5 10 30 / 100 НАПИСИ

Годишна конференција 2023 на Здружението на Внатрешна Ревзија Србија

Почитувани, на следниот линк може да дознаете повеќе за Годишна конференција на Здружението на Внатрешна Ревзија Србија за 2023 година. https:// [...]

Бесплатен вебинар: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија – Предложени промени и јавна расправа“ 05/11/2023

Почитувани членови, IIA BIH организира БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР: „Глобални стандарди за внатрешна ревизија - Предлог измени и јавна дискусија“ 11.05 [...]

IIA SLOVENIA – 12. INTERNATIONAL CONFERENCE: BACK TO THE FUTURE

Почитувани членови, IIA Словенија организира 12-та хибридна меѓународна конференција, која ќе се одржи во прекрасниот Блед, во Гранд Хотел Топлице [...]
1 2 3 4 5 10 30 / 100 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.