Автор: ndimcev

1 2 3 4 5 20 / 50 НАПИСИ

09032019 – ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ_IIA NORTH MACEDONIA

Содржината е само за корисници кои се членови на ЗВРРСМ. Доколку си член, кликни овде. [...]

08122012 – ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ_IIA NORTH MACEDONIA

Содржината е само за корисници кои се членови на ЗВРРСМ. Доколку си член, кликни овде. [...]

07072017 – ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ-IIA NORTH MACEDONIA

Содржината е само за корисници кои се членови на ЗВРРСМ. Доколку си член, кликни овде. [...]

04062016 – ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ-IIA NORTH MACEDONIA

Содржината е само за корисници кои се членови на ЗВРРСМ. Доколку си член, кликни овде. [...]

032019 – ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ_IIA NORTH MACEDONIA

Содржината е само за корисници кои се членови на ЗВРРСМ. Доколку си член, кликни овде. [...]
Надворешна проценка на квалитет на функцијата Внатрешна Ревизија

Надворешна проценка на квалитет на функцијата Внатрешна Ревизија

23 и 24ти Септември 6 Часа Континуелна настава-CPE -Дали знаете дека спроведување на Надворешна проценка на квалитет на Функцијата Внатрешна Ревизиј [...]

NEW! Global Perspectives & Insights: Remote Auditing

The Institute of Internal Auditors (IIA) is an international professional association of more than 170,000 members. The IIA is recognized as the inter [...]
1 2 3 4 5 20 / 50 НАПИСИ
© 2021 AIAM. All rights reserved.