-Обуки

Тренинг на тема заштита и здравје при работа и Факторинг 27 Април 2018 година

Тренинг на тема заштита и здравје при работа и Факторинг 27 Април 2018 година

Здружението на внатрешни ревизори, на 27 Април 2018 година, одржа еднодневен тренинг на 2 актуелни теми: Заштита и здравје при работа и Факторинг ...
Програма за обуки и настани во 2018 година

Програма за обуки и настани во 2018 година

Здружението на внатрешни ревизори на Македонија за своите членови и слушатели ја подготви следната програма за обуки за 2018 година: 1. FINANCIAL A ...
IFRS, Financial Statements & Accounting for Internal Auditors

IFRS, Financial Statements & Accounting for Internal Auditors

Во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Македонија, на 12.02.2018 година се одржа обука на тема"IFRS, Financial Statements & Accou ...
31 Март2017 – ОБУКА “Fraud DETECTION”

31 Март2017 – ОБУКА “Fraud DETECTION”

Детекцијата на измама е актуелна и корисна тема, применлива во многу индустрии, организации, банкарски и финансиски сектор, осигурување, јавен сектор ...
4 / 4 НАПИСИ