Webinar – Здружение на интерни ревизори од Србија

Webinar – Здружение на интерни ревизори од Србија

 

Долгогодишната успешна соработка со  Здружението на интерни ревизори од Србија, продолжува и во нарeдниот период.

Во таа насока,  ве известуваме за webinar – “Digitalna (r)evolucija – put neizvesnosti I izazova ka novoj  poslovnoj realnosti”,  кој ќе се одржи на 30 и 31 Март, во организација на Здружението на интерни ревизори од Србија.

Повеќе за самиот настан на следниот линк:

https://uirs.rs/dogadjaji/webinar-digitalna-revolucija-put-neizvesnosti-i-izazova-ka-novoj-poslovnoj-realnosti/?script=lat

 

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

 

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.