ТВ прилог за “10 години од Здружението на внатрешни ревизори на Македонија!”

ТВ прилог за “10 години од Здружението на внатрешни ревизори на Македонија!”

Погледнете го прилогот во кој Претседателката на Здружението на Внатрешни Ревизори – Билјана Секуловска и потпретседателот – Горан Дамевски даваат краток осврт за конференцијата и здружението

 

https://kanal5.com.mk/articles/353230/10-godini-od-zdruzhenieto-na-vnatreshni-revizori-na-makedonija

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.