Повик за Собрание 2020

ПочетнаАктуелноВести

Повик за Собрание 2020

Почитивани,

Ве повикуваме на Собрание за Здружението, закажено за 24.12.2020.

 

Во прилог се потребните документи.

АГЕНДА

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ  032019.pdf

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТЕЊЕТО НА ЗВРРСМ 2020.pdf

ПРЕДЛОГ БУЏЕТ ЗА 2021.pdf

Ве очекуваме,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

 

Коментари