Обука – Assurance engagements and analysis of financial statements

Обука – Assurance engagements and analysis of financial statements

Здружениетo на внатрешни ревизори на Македонија, Ве поканува на последната за оваа година обука на тема: Assurance engagements and analysis of financial statements.

Обуката ќе се одржи на 18 Декември 2019 година, на Економски факултет Скопје, со почеток во 10 часот.

За повеќе информации, посетете го следниот линк:

https://aiam.org.mk/download/Assurance_engagements_and_analysis_of_financial_statements.pdf

Коментари