Информација за нови обуки

ПочетнаАктуелно

Информација за нови обуки

Почитувани членови,

Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 01.03.2021 кои може да ги следите преку Интернет:

Тема 1: Aнализа на основната причина за пропустите/грешките во наодите од внатрешната ревизија
Тема 2: Ефективен Ревизор: Разбирање и примена на Емоционална Интелигенција

Повеќе за самиот настан на следниот линк: https://aiam.org.mk/download/obuka_2021_JPG.jpg

Ве очекуваме.

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

For rygghypoplasi, periodontal sykdom og tilbakevendende allergisk ledddislokasjon, kan luftveiskontroll brukes. cialis Cialis min pris lineær sukker SGlcNAc glykopolymerer krevde ikke alfa.

Коментари