ECCIA  The impact of recent global trends

ECCIA The impact of recent global trends

Почитувани,

 

На следниов линк може да прочитате повеќе за најновите трендови и нивното влијание на бизнис опкружувањето, издадено од ECCIA

https://aiam.org.mk/download/Global-Trendsv.pdf

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.