CIA Application Fee Waived in May 2018!

CIA Application Fee Waived in May 2018!

Секоја година, The Institute of internal audit- IIA како поддршка на своите членови кои сакаат да се стекнат со CIA (Certified Internal Auditor) сертификатот, во текот на еден месец од годината, нуди можност тоа да го направите без плаќање такса за аплицирање (Application fee).

Оваа година, по повод одбележувањето на Меѓународното подигнување на свеста за внатрешна ревизија, IIA одлучи да ги ослободи своите апликанти од плаќање на таксата за аплицирање во периодот од 1-31 Мај. Истите ќе заштедат US $ 230 на нивниот пат до добивање на глобално признатиот CIA сертификат.

Ако имате какви било прашања или ви требаат дополнителни информации, чувствувајте се слободни да контактирате на certinstupload@theiia.org.

Коментари

© 2021 AIAM. All rights reserved.