-Вести

1 2 3 437 / 37 НАПИСИ
CIA Application Fee Waived in May 2018!

CIA Application Fee Waived in May 2018!

Секоја година, The Institute of internal audit- IIA како поддршка на своите членови кои сакаат да се стекнат со CIA (Certified Internal Auditor) серти ...
Exclusive Member Savings on the 2018 International Conference Registration

Exclusive Member Savings on the 2018 International Conference Registration

The IIA is offering exclusive member savings on registration for the 2018 International Conference held on 6–9 May in Dubai, United Arab Emirates. If ...
Промена на Меѓународните стандарди за професионално практикување на внатрешна ревизија

Промена на Меѓународните стандарди за професионално практикување на внатрешна ревизија

The International Internal Audit Standards Board (IIASB) ги објавува за јавна дискусија нацрт на предложените промени на Меѓународните стандарди за пр ...
Национална конференција на внатрешни ревизори на Бугарија.

Национална конференција на внатрешни ревизори на Бугарија.

Голем настан организиран од Институтот за внатрешни ревизори во Бугарија (IIA Bugaria) оваа година - Национална конференција на внатрешни ревизори на ...
Работен состанок со Министерот за финансии на Р.Македонија 20.11.2017 година

Работен состанок со Министерот за финансии на Р.Македонија 20.11.2017 година

На ден 20 Ноември 2017 година, Претседателот и Заменик претседателот на Управниот одбор на Здружението на внатрешни ревизори остварија работен состано ...
IIA Global изработи списание за внатрешната ревизија

IIA Global изработи списание за внатрешната ревизија

"Emerging Trends: Powered by Global Pulse of Internal Audit " кое што ѓи опфаќа најактуелните теми во врска со внатрешната ревизија, и истото ќе се об ...
9та меѓународна Конференција на Хрватски Институт на интерни ревизори / Хрватскa

9та меѓународна Конференција на Хрватски Институт на интерни ревизори / Хрватскa

Почитувани Колеги Внатрешни Ревизори, Со цел зајакнување на регионалната соработка со Институти за внатрешни ревизори во регионот и глобално, от ...
1 2 3 437 / 37 НАПИСИ