-Вести

1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ
Обука во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Србија.

Обука во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Србија.

Почитувани, на следниов линк може да дознаете повеќе за интересна обука во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Србија.   [...]
Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Најава на нови интерeсни обуки – искористете ја оваа можност

Почитувани членови, Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 14.06 и 15.06 2021 кои може да ги [...]
ECCIA  The impact of recent global trends

ECCIA The impact of recent global trends

Почитувани,   На следниов линк може да прочитате повеќе за најновите трендови и нивното влијание на бизнис опкружувањето, издадено од ECCIA [...]
Информација за нови обуки

Информација за нови обуки

Почитувани членови, Здружението на Внатрешните Ревизори на РС Македонија (ЗВРРСМ) Ве поканува на оn-line обуки на 27.05 и 278.05.2021 кои може да г [...]
Мај – месецот на подигнување на свеста за вредноста на внатрешната ревизија!

Мај – месецот на подигнување на свеста за вредноста на внатрешната ревизија!

    Како дел од една глобална организација  (IIA Global-IIA Macedonia) ве информирам дека месец Мај е месецот на подигнување  на свест [...]
Webinar – Здружение на интерни ревизори од Србија

Webinar – Здружение на интерни ревизори од Србија

  Долгогодишната успешна соработка со  Здружението на интерни ревизори од Србија, продолжува и во нарeдниот период. Во таа насока,  ве изве [...]
Certification in Risk Management Assurance® (CRMA®)

Certification in Risk Management Assurance® (CRMA®)

Почитувани, На следниов линк може да дознаете повеќе за новиот сертификат на Глобалниот институт: https://aiam.org.mk/download/IIA Global Certif [...]
OnLine Обуки

OnLine Обуки

Почитувани членови, Следејќи ја актуелната состојба предизвикана со Kорона вирусот и барањето на своите членови, Здружението на внатрешните ревизо [...]
Web обуки на the IIA

Web обуки на the IIA

Почитувани, Здружението на внатрешни ревизори Ве охрабрува ова време на само-изолација да го искористите најдоборо што можете. Надградете го своет [...]

Здружението на внатрешните ревизори ja најавува обуката за Комуникациски вештини - РЕВИДИРАЈ СЕ СЕБЕ СИ! Целта на обуката и работилниците од ово [...]
1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ