Тренинг: “Ревизија на новиот закон за лични податоци (GDPR) со користење на сигурносниот стандард ISO27001”

Тренинг: “Ревизија на новиот закон за лични податоци (GDPR) со користење на сигурносниот стандард ISO27001”

Особено задоволство ни е да го најавиме првиот заеднички настан со Институтот на внатрешните ревизори Грција кој ќе се одржи на 21ви Јуни 2019 година(петок) во Солун, Грција. 

Предавач на настанот е Сашо Мицков, врвен експерт и докажан професионалец од ИТ ревизијата и Информатичката сигурност. Темата е “Ревизија на новиот закон за лични податоци (GDPR) со користење на сигурносниот стандард ISO27001″ (GDPR Risk & Audit and How ISO 27001 can help to achieve the compliance”). 

Цената за учество на тренингот е 6.300,00 мкд со вклучен, организиран превоз од страна на Институтот на внатрешни ревизори и нуди можност во попладневните часови за взамено дружење.

 

За повеќе информации посетете го следниот линк:

https://drive.google.com/file/d/1DXmHJ9caPDZbcjxpIYGcvk1Y7ZcnwDfw/view?usp=sharing

Во очекување сме на вашите апликации и подршка на заедничката соработка со Институтот на внатрешни ревизори на Грција!

 

 

Коментари