Обука во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Србија.

ПочетнаАктуелно

Обука во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Србија.

Почитувани,

на следниов линк може да дознаете повеќе за интересна обука во организација на Здружението на внатрешни ревизори на Србија.

 

https://uirs.rs/dogadjaji/eksterna-procena-kvaliteta/

 

Секогаш ваше,

Здружение на внатрешни ревизори на Р.С. Македонија

Institute of Internal Auditors North Macedonia

Коментари